Montaj acoperis complet si reparatii acoperisuri 0731175558

 

Montaj si reparatii acoperis - servicii de calitate durabile, rezistente in timp!  Suna acum 0731.175.558

REPARATII ACOPERISURI

Reparatii acoperis: Firma noastra ofera servicii de reparatii acoperisuri din sindrila bituminoasa, tabla zincata, tigla metalica , reparatii acoperisuri blocuri, parazapezi acoperis, jgheaburi si burlane,hale industriale sau case particulare in Bucuresti pentru orice problema legata de acoperisul tau. Nu ezita sa ne contactezi chiar azi… Peste 366 de clienti din Bucuresti si din tara au apelat la noi cu incredere.
 
DE CE NOI ?
Firma noastra executa orice fel  lucrare sau reparatie de care ai avea nevoie la acoperisul tau, indiferent de marime sau complexitate , respectand cele mai inalte standarde de calitate din domeniu. Serviciile noastre reprezinta in exclusivitate servicii de reparatii acoperisuri existente deteriorate in timp, afectate de conditiile meteo extreme sau executate defectuos.


Executie terase din lemn
Executăm foisoare ,terase, pergole, căsuțe de vara , carporturi si nu numai,spatii de relaxare modele moderne .
Reparatii acoperisuri
Reparatii acoperis de orice fel.  Apeleaza la profesionisti.
Refacem acoperisuri distruse partial sau total la preturi accesibile.
Reparatii pazie laterala
Executam reparatii pazie laterala. Pazia laterala protejează împotriva scurgerilor și umezirii, îndeplinind în același timp o funcție estetică.
Montaj parazapezi
Atat pentru acoperisurile noi cat si pentru acoperisurile vechi, indiferent de tipul acestora, efectuam lucrari de montaj parazapezi. Parazapezile se aleg in functie de tipul invelitoarei si a pantei acoperisului cat si a importantei caii de acces adiacente, dupa caz.
Montaj ferestre Velux pentru mansarde
Realizam cu indemanare si pricepere ferestre pe acoperis mansarde case si blocuri.
Dolie acoperis
Servicii de inlocuire si montaj dolii din tabla sau pvc prin demontarea celei vechi si montarea unei noi dolii sau chiar de dimensiuni mai mari pentru a putea prelua cat mai multa apa si a nu permite obturarea cu frunze, noroi sau alte gunoaie ce conduc la infiltratii de apa in casa dumneavoastra.
Reparatii jgheaburi si burlane
Executam rapid si eficient jgheaburi si burlane pentru acoperisuri, degivrari, reparatii, inlocuiri. Lucram cu o gama variata de burlane si jgheaburi, adaptam forma in functie de necesitati.
Reparatii dulgherie acoperis
Executam rapid reparatii dulgherie sau refacerea completa a acoperisurului.
Acoperis case din lemn
Acoperis tigla ceramica
Montaj acoperis si reparatii
Montas acoperisuri case
Acoperisuri frumoase
Acoperisuri frumoase
Acoperisuri frumoase
Acoperisuri frumoase
Acoperisuri frumoase
Acoperisuri frumoase
RESPONSABIL LUCRARI:
0731.175.558
E-MAIL: office@montaj-acoperi.ro
 
Echipa cu experienta in reparatii:
acoperis tigla, reparatii burlane si jgheaburi, dulgherie astereala,  montaj parazapezi, montaj invelitori acoperisuri, copertine si foisoare lemn, vopsit acoperis
 
 

SERVICIILE NOASTRE DE REPARATII ACOPERISURI

Reparatii acoperis

reparatii acoperis de orice fel. Apeleaza la profesionisti.
 

Refacere acoperis


Refacem acoperisuri distruse partial sau total la preturi accesibile.
 

Mentenanta acoperis


Va oferim servicii complete de intretinere pentru acoperisul tau.

Parazapezi acoperis


Atat pentru acoperisurile noi cat si pentru acoperisurile vechi, indiferent de tipul acestora, efectuam lucrari de montaj parazapezi. Mai multe detalii >>

Inlocuire acoperis

Acoperisuri tigla metalica caramiziu bucuresti.
 

Rearanjare tigla acoperis


Rearanjam si curatam tigla acoperisului tau pentru …
 

Hidroizolare acoperis


Executam hidroizolare acoperis terasa, montaj carton asfaltat …
 
Reparatii acoperis : pentru mai multe detalii legate de activitatea noastra viziteaza pagina completa a serviciilor noastre si afla cum te putem ajuta! Vezi lista completa pentru servicii de reparatii acoperisuri.

Cine suntem noi?


Suntem partenerul tau de incredere pe care te poti baza in relizarea proiectelor. Suntem o echipa cu experienta, seriosi, rapizi, eficienti ce pot realiza orice tip de constructie acoperis sau reparatii acoperisuri.

Serviciile noastre includ activitati complexe pentru acoperisuri de cladiri particulare sau compleze industriale. Printre acestea: reparatii acoperisuri, inlocuire acoperis, reparatii jgheaburi si burlane, inlocuire tigla ceramica sau tabla acoperis de tip tigla, montaj acoperis, mansardari case si blocuri, executie terase din lemn, acoperis terasa, montaj ferestre Velux, montaj parazapezi, inlocuire dolii, reparatii pazie( laterala ) din tabla, imbracat cosuri de fum, vopsit acoperis tabla zincata, dulgherie acoperis, hidroizolare acoperis, inlocuire aticuri etc.

Firma noastra are capacitatea de a oferi servicii de inalta calitate profesionala, asigurand astfel beneficiarilor solutii optime.

De ce sa ne alegi pe noi?

 • Pentru ca avem o experienta de peste 20 ani in activitatea de executie acoperisuri si reparatii accesorii respectand standardele si tehnologiile actuale;
 • Oferim constatare gratuita pentru Bucuresti si localitati apropiate;
 • Pentru ca folosim materiale si scule de calitate; Pentru a asigura o viata lunga acoperisului tau experianta in domeniu ne-a invatat ca trebuie sa folosim materiale de calitate cu o garantie solida oferita de producatori. Lucram cu cei mai mari producatori si importatori de materiale din tara. Utilizam scule de inalta performata pentru precizie si rapiditate;
 • Oferim garantia obtinerii unor servicii eficiente intr-un raport calitate/pret;
 • Pentru ca a duce la indeplinire comnda dumneavoastra este telul nostru;
 • Pentru ca rezolvam cu rapiditate problemele clientilor nostri;
 • Pentru ca ne asumam responsabilitate maxima in oferirea de servicii de calitate;
 • Pentru ca finalizam lucrarile in cel mai scurt timp posibil; Echipa noastra stie foarte bine ce are de facut, ceea ce duce la o durata foarte scurta de executie a lucrarilor.

Ce servicii va poate oferi firma noastra?


Executia si reparatiile acoperisului necesita un nivel foarte inalt de experienta si expertiza in domeniu. Numai o firma cu experienta si personal calificat/ instruit permanent in raport cu noile sisteme de acoperisuri poate oferi servicii de calitate/ durabile in timp.

Firma noastra poate realiza orice tip de acoperis si reparatii accesorii pentru acesta. Indiferent de marimea sau complexitatea proiectului noi realizam eficient si rapid orice tip de acoperis.

Printre activitati enumeram:

 • Constructie acoperis nou;
 • Inlocuire acoperis existent;
 • Mansardari acoperis;
 • Sisteme pluviale, jgheaburi, burlane;
 • Dulgherie, mansardări, astereala;
 • Montaj acoperis tigla metalica;
 • Reparatii acoperis tigla ceramica;
 • Montaj invelitori acoperisuri;
 • Remedieri infiltratii acoperis;
 • Vopsit acoperis;
 • Montaj ferestre VELUX;
 • Parazapezi si alte accesorii;
 • Monumente istorice.

Reparatii | montaj jgheaburi si burlane | Bucuresti-Ilfov

 

Executam rapid si eficient jgheaburi si burlane pentru acoperisuri, degivrari, reparatii, inlocuiri. Lucram cu o gama variata de burlane si jgheaburi, adaptam forma in functie de necesitati.

Jgheaburile si burlanele sunt componente principale ale sistemului pluvial sau mai pe intelesul tuturor sistem de scurgere a apei de pe acoperis.

Executam reparatii si inlocuiri ale sistemului de scurgere a apei( jgheaburi si burlane ) atat pentru definitivarea acoperisurilor existente cat si pentru completarea unui acoperis nou. Sistemele de scurgere a apei se pot utiliza la toate tipurile de acoperisuri, din tigla metalica, ceramica, beton sau bituminoase.

Pazie tabla( laterala ) acoperis - montaj - reparatii

 

Executam reparatii pazie laterala. Pazia laterala protejează împotriva scurgerilor și umezirii, îndeplinind în același timp o funcție estetică.

Dupa un anumit timp pazia fiind permanent expusa soarelui se stramba, se deterioreaza, vopseaua se decojeste, chiar si daca procedura de voptsit a fost corecta, iar rezultatul este poate fi foate inestetic. Aspect de vopsea scorojita.

Daca v-ati saturat sa vopsiti pazia acoperisului in fiecare an!

Atunci va recomandam sa incercati o pazie realizata din tabla de cea mai buna calitate. Aceasta poate fi realizata pe orice culoare si de orice dimensiune. Executam lucrari de montaj pazie din tabla si reaparatii.

Suntem o firma speciliazata in reparatii acoperisuri, cu experienta vasta in domeniu.
Recomandam, pentru orice tip de acoperis, montarea paziei din tabla colorata, aceasta se poate adatpa atat pentru acoperisurile de tip Bramac cat si pentru acoperisuti cu tabla te tip tigla metalica si pentri oricare alt tip de acoperis.

Pazia se confectioneaza din tabla plana similara cu cea a acoperisului avand si o intaritura pentru a reda un aspect estetic placut si finisat.

0731.175.558

Executie pazie tabla Bucuresti-Ilfov si restul Romaniei


Am realizat cu success si clienti multumiti 100% reparatii, montaj pazie tabla in cele mai importante zone din  Bucuresti-Ilfov: Pipera, Voluntari, Corbeanca, Snagov, Paradisul Verde, Ghencea, zone centrale, Bragadiru, Dragomiresti, dar si in alte localitati precum Targoviste( Dambovita ), Pitesti( Arges ), Ploiesti( Prahova ), Urziceni, Gaesti, Titu si altele. Ne deplasam oriunde in tara. 

Pret pazie( laterala ) din tabla

 

Suna acum si afla pretul pentru pazia laterala a acoperisului dvs. In functie de caracteristici va oferim un pret rapid prin telefon. 


Reparatii acoperis tigla ceramica sau beton | Bucuresti-Ilfov

 

Reparatii acoperis tigle ceramice de tip Bramac veche sau noua sau chiar tigla romb din azbest.

Daca aveti un acoperis cu tigla ceramica, tigla tip Bramac sau din beton sau azbest si aveti infiltratii nu mai amanati reparatia, deoarece situatia se poate agrava, afectand chiar structura constructie. Reparatia acoperisului in aceste situatii nu necesita inlocuirea completa, ci pot fi inlocuite tiglele sparte si restabilit zona pe unde se infiltraza apa.

 
In aceasta categorie putem enumera mai multe tipuri de acoperisuri invelite cu tigla pentru care efectuam reparatii. Acoperisurile invelite cu tigla ceramica sau tigla de beton tip „bramac”, „elpreco”, acoperisuri vechi din perioada interbelica acoperite cu tigla solzi sau tigla de „jimbolia”, tigla din azbest tip romb,internita etc.

De asemenea executam reparatii si pentru acoperisurile invelite cu tigla metalica.Dulgherie acoperis - Executie sau reparatii

 

Executam rapid dulgherie acoperis sau refacerea completa a acoperisurului in baza unui proiect sau a preferintelor dumneavoastra si sub recomndarea specialistilor nostrii cu o experienta de peste 20 ani.

De asemenea, executam lucrari de mansardare cu structura din lemn, compartimentari interioare etc.
Indiferent de complexitatea proiectului dumneavoastra, simplu sau complicat, apeleaza la o firma cu experienta in dulgherie pentru o modelare personalizata a acoperisului sau mansardei dvs.

Cu un simplu telefon poti afla toate detaliile, nu ezita sa ne contactezi!

0731.175.558

Acoperisul reprezinta nu numai invelitoarea/tigla/tabla ci foarte important pentru rezistenta lui este dulgheria, structura acoperisului. Volumetria acoperisului este modelata prin imbinarea elementelor de dulgherie impreuna cu experineta si cunostintele dulgherului sau meseriasului care realizeaza acoperisul. Componente de dulgherie: planseu, sarpanta, cosoroabe, capriori, popi, pene, contrafise, astereala, rigle din lemn, coame, elemente de streasina sau sageac.

Daca ai nevoie de mai mult spatiu, solutia poate fi mansardarea locuintei. In plus mansardare sporeste confortul termic si fonic al intregii locuinte. Prin utilizarea inteligenta a spatiului din pod poti crea un dormitor, un birou, o sala de sport, un loc de joaca sau chiar un apartament.


Montaj aticuri

 

Pe langa lucrarile clasice de montat diverse invelitori, firma noastra va ofera servicii de montat aticuri.
Aticul este parte a antablamentului ridicata deasupra cornisei, menita sa mascheze marginea acoperisului, asezat deasupra cornisei, la nivelul fatadei sau retras, aticurile se acopera cu tabla plana pentru a proteja fatada de intemperii.
Aticurile din tabla se confectioneaza la comanda in atelierul nostru, in functie de dimensiunile necesare. Montajul este realizat de tinichigii calificati si priceputi in domeniul tinichigeriei.
Aticurile pot fi la 1 metru linear (este cel mai popular, dar si cel mai rezistent la vant puternic, deoarece are mai multe cleme de fixare), sau la 2 m liniari sau mai mari, in functie de preferintele clientului. Grosimea minima a tablei plane din care se poate confectiona aticul este de 0,28 mm.

Parazapezi acoperis | montaj | Reparatii

 

Parazapezi acoperis - pentru protectia acoperisului dvs.  va recomandam montarea parazapezilor, concepute special  pentru a face fata sezonului rece si a conditiilor meteorologice extreme. Parazapezile previn riscul alunecarilor bruste a unor cantitati mari de zapada care pot deteriora acoperisul. De asemenea, parazapezile au rolul de a proteja zona parcarilor auto sau a traficului, trotuarele pentru pietoni sau orice alt spatiu utilizat din apropierea acoperisului.
Va recomandam sa ne solicitati serviciile de constatare pentru a determina corect tipul de parazapezi pentru acoperisul dumneavoastra.

0731.175.558

Atat pentru acoperisurile noi cat si pentru acoperisurile vechi, indiferent de tipul acestora, efectuam lucrari de montaj parazapezi. Parazapezile se aleg in functie de tipul invelitoarei si a pantei acoperisului cat si a importantei caii de acces adiacente, dupa caz.

Exista trei tipuri principale de parazapezitubulare, grilaj sau parazapezi tabla.

Parazapezile tubulare(cu doua sau trei tuburi ) sunt montate in special pentru acoperisurile cu o inclinatie mica sau pentru zone in care ninsorile sunt abundente si pe o perioada mai lunga de timp, cum sunt zonele montane.

Confectionam si montam parazapezi pentru toate tipurile de invelitori de pe piata, acestea fiind usor de adaptat la orice invelitoare a acoperisului. Parazapezile pot fi din fier forjat sau din tabla, iar modelele difera in functie de invelitoare. Putem monta pentru dumneavoastra si parazapezi cumparate anterior sau de la terti.


Dolii acoperis | Reparatii si montaj

Oferim servicii de inlocuire si montaj dolii din tabla sau pvc prin demontarea celei vechi si montarea unei noi dolii sau chiar de dimensiuni mai mari pentru a putea prelua cat mai multa apa si a nu permite obturarea cu frunze, noroi sau alte gunoaie ce conduc la infiltratii de apa in casa dumneavoastra.

Executie terase din lemn

Executăm foisoare ,terase, pergole, căsuțe de vara , carporturi si nu numai,spatii de relaxare modele moderne .

Montaj ferestre Velux pentru mansarde

Realizam cu indemanare si pricepere ferestre pe acoperis mansarde case si blocuri.


Vopsit acoperis tabla

Daca aveti un acoperis din tabla zincata clasica faltuita si nu arata tocmai bine, pentru a nu-l schimba il puteti vopsi pentru a-si recapata astectul de alta data.
 Firma noastra se ocupa cu vopsirea acoperisurilor din tabla zincata, garduri, fatade, sageac din lemn, case din lemn si orice suprafata ce se poate vopsi.

Imbracat cosuri de fum

In 20 ani de activitate, peste 80% din lucrarile noastre de reparatii au constituit inlocuirea tablei din jurul hornurilor. In cele mai multe cazuri din cauza degradarii tablei sau nu foarte putine cazuri de montarea defectuoasa. Pentru imbracarea cosurilor de fum este necesara experienta in tinichigerie.

Proceduri de lucru

Deplasare pentru constatare

Ne deplasam la dumneavoastra pentru constatarea situatiei conform solicitarii si stabilirea detaliilor in vedere reaparatiei.

Deviz reparatie

Pe baza evaluarii echipei noastre de tehnicieni se vor stabili costurile pentru necesarul de reparatie.

Achizitii materiale necesare

In urma emiterii necesarului ne vom deplasa pentru a cumpara materialile necesare interventiei de reparatie.

Executie reparatie

Incepem reparatia! In functie de complexitatea lucrarii facem tot posibilul executia sa fie finalizata in cel mai scurt timp.