SERVICII REPARATII SI MONTAJ ACOPERISURI - 0731175558

 

Montaj si reparatii acoperis - servicii de calitate durabile, rezistente in timp!  Suna acum 0731.175.558

 
Executie terase din lemn
Executăm foisoare ,terase, pergole, căsuțe de vara , carporturi si nu numai,spatii de relaxare modele moderne .
Reparatii acoperisuri
Reparatii acoperis de orice fel.  Apeleaza la profesionisti.
Refacem acoperisuri distruse partial sau total la preturi accesibile.
Reparatii pazie laterala
Executam reparatii pazie laterala. Pazia laterala protejează împotriva scurgerilor și umezirii, îndeplinind în același timp o funcție estetică.
Montaj parazapezi
Atat pentru acoperisurile noi cat si pentru acoperisurile vechi, indiferent de tipul acestora, efectuam lucrari de montaj parazapezi. Parazapezile se aleg in functie de tipul invelitoarei si a pantei acoperisului cat si a importantei caii de acces adiacente, dupa caz.
Montaj ferestre Velux pentru mansarde
Realizam cu indemanare si pricepere ferestre pe acoperis mansarde case si blocuri.
Dolie acoperis
Servicii de inlocuire si montaj dolii din tabla sau pvc prin demontarea celei vechi si montarea unei noi dolii sau chiar de dimensiuni mai mari pentru a putea prelua cat mai multa apa si a nu permite obturarea cu frunze, noroi sau alte gunoaie ce conduc la infiltratii de apa in casa dumneavoastra.
Reparatii jgheaburi si burlane
Executam rapid si eficient jgheaburi si burlane pentru acoperisuri, degivrari, reparatii, inlocuiri. Lucram cu o gama variata de burlane si jgheaburi, adaptam forma in functie de necesitati.
Inlocuire tigle sparte
In aceasta categorie putem enumera mai multe tipuri de acoperisuri invelite cu tigla pentru care efectuam reparatii. Acoperisurile invelite cu tigla ceramica sau tigla de beton tip „bramac”, „elpreco”, acoperisuri vechi din perioada interbelica acoperite cu tigla solzi sau tigla de „jimbolia”, tigla din azbest tip romb,internita etc.
 De asemenea executam reparatii si pentru acoperisurile invelite cu tigla metalica.
Vopsit acoperis tabla
Daca aveti un acoperis din tabla zincata clasica faltuita si nu arata tocmai bine, pentru a nu-l schimba il puteti vopsi pentru a-si recapata astectul de alta data.
 Firma noastra se ocupa cu vopsirea acoperisurilor din tabla zincata, garduri, fatade, sageac din lemn, case din lemn si orice suprafata ce se poate vopsi.
Imbracat cosuri de fum
In 20 ani de activitate, peste 80% din lucrarile noastre de reparatii au constituit inlocuirea tablei din jurul hornurilor. In cele mai multe cazuri din cauza degradarii tablei sau nu foarte putine cazuri de montarea defectuoasa. Pentru imbracarea cosurilor de fum este necesara experienta in tinichigerie.
Reparatii dulgherie acoperis
Executam rapid reparatii dulgherie sau refacerea completa a acoperisurului.
Montaj aticuri
Pe langa lucrarile clasice de montat diverse invelitori, firma noastra va ofera servicii de montat aticuri.
Aticul este parte a antablamentului ridicata deasupra cornisei, menita sa mascheze marginea acoperisului, asezat deasupra cornisei, la nivelul fatadei sau retras, aticurile se acopera cu tabla plana pentru a proteja fatada de intemperii.
Aticurile din tabla se confectioneaza la comanda in atelierul nostru, in functie de dimensiunile necesare. Montajul este realizat de tinichigii calificati si priceputi in domeniul tinichigeriei.
Aticurile pot fi la 1 metru linear (este cel mai popular, dar si cel mai rezistent la vant puternic, deoarece are mai multe cleme de fixare), sau la 2 m liniari sau mai mari, in functie de preferintele clientului. Grosimea minima a tablei plane din care se poate confectiona aticul este de 0,28 mm.